🇳🇿 Új-Zéland 🇳🇿

A vízumról bővebben:

  • a vízumot minden évben 100 magyar fiatal pályázhatja meg
  • korhatár 18-35 év (35 évesen még lehet pályázni, a 36. születésnap után már nem)
  • a jelentkezés online történik az új-zélandi Immigration oldalán
  • az online jelentkezés során a gyorsaság számít, csatolni nem szükséges semmit, csupán abban az esetben kell elintézni a kötelező mellkas röntgent, ha bejutottál a szerencsés száz közé és engedett a rendszer fizetni
  • miután megkaptad a vízumot, 12 hónapod van belépni Új-Zélandra
  • az első belépéstől számított 12 hónapig tartózkodhatsz Új-Zélandon
  • multipe entry visa, azaz korlátlanul ki- és beutazhatsz a 12 hónap alatt
  • az egy év alatt munkát is vállalhatsz, de egy adott munkáltatónál max. 3 hónapot dolgozhatsz
  • maximum 6 hónapig vehetsz részt képzéseken ezzel a vízummal
  • rendelkezned kell utasbiztosítással (ezt belépéskor ellenőrizhetik)
  • rendelkezned kell 4.200 NZD fedezettel (ezt belépéskor ellenőrizhetik)

 

A vízum igényléséhez szükséges:

  • érvényes útlevél (amely csak több év múlva jár le)
  • gyorsan hasító internet
  • személyigazolvány, vagy jogosítvány
  • online vásárlásra alkalmas visa vagy master card
  • megfelelő fedezet a vízumdíjra (208 NZD)
  • a rendszer csak akkor enged fizetni, ha bekerültél a szerencsés száz közé. Amennyiben megtörtént a fizetés, kapsz majd egy értesítő levelet arról, hogy mi a további teendőd.

 

Amennyiben kérdésed van: