Rólunk

A Working Holiday.hu csapat egyik tagja közel 5 évet élt kint Új-Zélandon. Ismeri az országot, a kultúrát, tudja, hogy hol a legjobb a hamburger, melyik a legjobb kiwi sör és hogy melyik papírt kell kitöltened, ha autót szeretnél vásárolni.

Másik tagja a WHS-esek második generációjába tartozik. Jogász, cukrász, utazó, blogger. 2012 óta várta a vízum magyarországi bevezetését, nyitóoldala 2 éven át az immigration.govt.nz volt. Közel egy évig utazgatott hátizsákjával Down Underen, dolgozott, önkénteskedett szerte Új-Zélandon, lakóautóval járta be Ausztráliát és dolgozott Wellingtonban is. A Hortobágyi Rántott Vombat szerzőjeként ismeri a WHS-esek zömét és lételeme a ‘szocizás’ (értsd: vadidegen emberekkel való összebarátkozás, együttműködés). Ismeri az olcsó utazás összes trükkjét a világ legdrágább országaiban, legyen szó meleg tusról, ingyen wifiről, olcsó ételekről, stb.

A WorkingHoliday.hu csapat további tagjai pedig olyan segítők, akik a célországokban várnak és fogadnak Téged annak érdekében, hogy kint is minden zökkenőmentesen menjen majd.

A WorkingHoliday.hu csapata tehát nem formalitást és sablon szövegeket ajánl Neked. Kint éltünk, megcsináltuk, tudjuk.

És nagyon szívesen segítünk Neked is bármiben.

Kövess minket Facebookon!

Vagy épp nézd meg videóinkat a Youtube csatornánkon, esetleg csatlakozz a Working Holiday-es csoportunkhoz!

És ne feledd! Bármi kérdésed lenne: info@workingholiday.hu
DSCF1995