Miben tudunk segíteni?

Valójában mindenben, ami a Working Holiday vízum megszerzésével kapcsolatban, vagy esetleg az utad során felmerülhet.
Mi itthon adunk tanácsot, találkozunk Veled és nyújtunk segítséget, kiwi mentor társaink pedig odakint. Nem kerülhetsz gondba, ha bizonytalan az angolod, ha nem tudod, hogy milyen dokumentumokra lesz szükséged az adószám igénylésnél, de akkor sem, ha épp azonnal kumara friest ennél (tudjuk hol kaphatod meg a legjobbat!).

Kitaláljuk, megbeszéljük, megoldjuk. Úgy mint:

  • Tippek a Working Holiday vízum megszerzéséhez (Hogy mehetsz tutira? Mi van, ha elsőre nem férsz be a keretbe? Mikor ülj a gép előtt? stb.)
  • Teendők a vízummal kapcsolatosan;
  • Kiutazással kapcsolatos minden lényeges kérdés (avagy a 200 dolláros citrom esete);
  • Első feladataid, ha megérkeztél;
  • Tippek és segítség munkavállaláshoz (hol?, hogy?, mit?, mennyiért?, stb.);
  • Trükkök és tanácsok olcsó utazáshoz;
  • Igény szerinti eseti tanácsadási szolgáltatás, ha elakadnál…

Miért mi tudunk segíteni?

Mert ismerjük a rendszert, volt ilyen vízumunk és minden kérdésedre tudni fogjuk a választ! Mert segítünk az első kósza kis gondolatodtól, a vízum megszerzésén át, egészen addig, amíg kint tartózkodsz.Ha már itt vagy az oldalon, akkor annak oka van.Valószínűleg azon morfondírozol, hogy világgá kéne menni és esetleg hallottál valakitől a Working Holiday vízumról. És tudod, hogy ez tényleg egy olyan lehetőség, amit kár lenne kihagyni! Viszont azt is tudjuk (személyes tapasztalatból), hogy egy ilyen nagy és hosszú úthoz rengeteg infóra van szükség,  amit összeszedegetni innen-onnan rengeteg idő és feladat. Ráadásul az információk zöme sokszor nem is megbízható, ami egyes esetekben odakint, legyél akár magad, akár másokkal, de nagyon kiszolgáltatott helyzetbe is tud hozni. Nem egyszerű sokszor sem a vízum megszerzése,  sem az első pár nap/hét, de időnként menet közben is merülhetnek fel újabb megoldandó helyzetek. Ezt szeretnénk mi megkönnyíteni Neked. A Te igényeidnek megfelelően, a Te kérdéseidre válaszolva, a Te ‘kezed fogva’.

DSCF3070